Pyydä tarjous


Please leave this field empty.

Yrityssiivoukset

SIIVOUSPALVELUT YRITYKSILLE

IHP tarjoaa siivous- ja toimitilapalvelut yrityksille. Meiltä saat laadukkaan ja joustavan kokonaisvaltaisen palvelun. Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme myös Tampereella, Turussa ja Oulussa, sekä myös laajemmin koko Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Pohjois-Suomen alueella.

Teemme ammattitaidolla esimerkiksi toimistosiivoukset, myymäläsiivoukset, ravintolasiivoukset, hotellisiivoukset, porraussiivoukset ja muut ylläpitosiivoukset, sekä myös harvemmin tehtävät suursiivoukset ja erikoissiivoukset. Mukautamme ja räätälöimme palvelun aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi. Mikäli kaipaat sellaista palvelumuotoa, jota emme vielä tarjoa, voimme luultavasti toteuttaa senkin; asioilla on tapana järjestyä!

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme myös muut toimitilapalvelut. Oheispalvelumme ovat sopimusasiakkaidemme käytössä ja ne mahdollistavat asiakkaillemme entistä suuremman toimistopalveluiden osa-alueen keskittämisen samalla palveluntuottajalle. Oheispalvelu kattaa seuraavat osa-alueet:

  • Saniteettitarvikepalvelu
  • Vaihtomattopalvelu
  • Kahvilatarvikepalvelu
  • Pesulapalvelu
  • Viherkasvihuolto

IHP – laadukasta ja joustavaa siivouspalvelua asiakkaan ehdoilla. Kykenemme hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta kaiken palvelumme tuotamme pienen yrityksen joustavuudella ja henkilökohtaiseen palveluun panostaen. Kunnianhimoinen tavoitteemme onkin palvella jokaista asiakastamme paremmin kuin yksikään kilpailijamme. Tutustu palveluihimme tarkemmin tai ota heti yhteyttä!