Pyydä tarjous


Please leave this field empty.

Erikoissiivous & Suursiivous

ERIKOISSIIVOUS JA SUURSIIVOUS YRITYKSILLE

Teemme erilaiset suursiivoukset ja erikoissiivoukset yrityksille laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuna. Meiltä saat ammattitaitoisen ja joustavan palvelun alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu, sekä Oulussa, Turussa, Tampereella. Palvelemme myös laajemmin koko Pohjois-Suomen, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella.

Ylläpitosiivoukseen verrattuna erikois- ja suursiivoukset ovat huomattavasti perusteellisempia siivouksia, joissa keskitytään tilojen ja pintojen yksityiskohtaiseen puhdistamiseen. Suursiivous voidaan tehdä säännöllisesti tietyin väliajoin ylläpitosiivouksen lisäksi, tai aina silloin kun tarvetta perusteellisemmalle siivoukselle ilmenee.

Siivouksen laajuus kartoitetaan ja sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa. Suursiivouksen etuna on entistä puhtaamman ja raikkaamman ympäristön lisäksi myös tilan ja pintojen kunnon ylläpitäminen; siivouksella pystytään parhaimmillaan hidastamaan pintamateriaalien kulumista ja samalla pidentämään niiden käyttöikää, sekä ehkäisemään mahdollisia korjaustoimenpiteitä.

Perusteellinen siivous voi pitää sisällään normaalien siivoustoimenpiteiden lisäksi esimerkiksi seuraavat osa-alueet:

  • Lattioiden koneellinen pesu ja mahdollinen vahanpoisto
  • Lattioiden suojakäsittely pesun jälkeen
  • Lattioiden kiillotus
  • Tekstiililattioiden ja muiden tekstiilipintojen pesu
  • Ikkunoiden ja muiden lasipintojen pesu
  • Kalusteiden pesu ja puhdistus

Siivous sujuvasti alan ammattilaiselta

Normaali ylläpitosiivous riittää pitämään tilat siistinä, mutta aika ajoin tarvitaan esimerkiksi ikkunoiden pesua tai lattioiden vahausta. Erikoissiivous ja perusteellinen suursiivous vaativat enemmän työaikaa, sekä erilaisten pintojen puhdistukseen ja käsittelyyn erikoistunutta henkilöstöä. Meiltä saat asiantuntevan palvelun, joka räätälöidään täysin tarpeitanne vastaavaksi. Suunnittelussa auttaa oma yhteyshenkilö, joka myös vastaa toteutuksen sujuvuudesta ja laadukkaasta tuloksesta. Mikäli huomaamme tarvetta suursiivoukselle asiakkaan tiloissa ylläpitosiivouksen yhteydessä, olemme aina yhteydessä asiakkaaseen ja kartoitamme tilanteen yhdessä.