Pyydä tarjous


Please leave this field empty. Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

YRITYSSIIVOUKSET

YLLÄPITOSIIVOUS & TOIMISTOSIIVOUS YRITYKSILLE OULUSSA

IHP tekee yrityssiivoukset alueella Oulu ja muu Pohjois-Suomi. Tarjoamme asiakkaillemme joustavan ja kokonaisvaltaisen palvelun vankalla ammattitaidolla. Ylläpitosiivous tehdään tietyin väliajoin esimerkiksi päivittäin, viikottain tai muun sovitun aikataulun mukaisesti. Käytännössä ylläpitosiivouksen tehtävänä on ylläpitää sovittua puhtaustasoa, joka määritellään aina tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Erikoisosaamiseemme kuuluu mm. toimistosiivous, toimitilasiivous, myymäläsiivous, hotellisiivous, ravintolasiivous ja porrassiivous. Sopimusasiakkaillemme tarjoamme siivouspalvelun yhteydessä myös oheispalvelut, joihin kuuluu esimerkiksi vaihtomattopalvelu, saniteettitarvikepalvelu, pesulapalvelu, viherkasvihuolto ja kahvilatarvikepalvelu.

SUURSIIVOUKSET JA ERIKOISSIIVOUKSET

Toisinaan tarvitaan ylläpitosiivousta perusteellisempaa siivosta. Meiltä saat myös yksityiskohtaisemmat erikoissiivoukset ja suursiivoukset, jotka voivat pitää sisällään esimerkiksi ikkunoiden pesun, kalusteiden ja tekstiilipintojen pesun, sekä lattioiden pesun ja vahauksen. Sopimuksen mukaan suursiivoukseen voidaan sisällyttää myös muuta siivottavan tilan ominaisuuksista ja tarpeesta riippuen.

SIIVOUSPALVELUT & TOIMISTOSIIVOUS KOKEMUKSELLA

Meiltä saat aina täsmälleen toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan palvelun yksilöllisenä toteutuksena. Pitkän ja monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito antaa meille valmiudet tuottaa palvelu, jossa yhdistyvät laatu ja sujuva toteutus. Pystymme hyvin hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta tuotamme kaiken palvelumme pienen yrityksen joustavuudella. Kunnianhimoinen tavoitteemme on palvella asiakkaitamme paremmin yhteenkään kilpailijaan verrattuna, joten jos valikoimastamme uupuu jokin palvelumuoto, jolle sinulla olisi käyttöä, kerro siitä meille – asioilla on ollut tapana järjestyä!

IHP – yrityssiivous Oulun ja muun Pohjois-Suomen alueella. Kauttamme siivoukset myös muualla Etelä-Suomessa, Pohjois-Suomessa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Jätä siivous alan huipputekijälle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!