Pyydä tarjous


Please leave this field empty. Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

Hotellisiivous

HOTELLISIIVOUS VANKALLA KOKEMUKSELLA

Hotellisiivous joustavasti alan ammattilaiselta! IHP tekee hotellisiivoukset vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tarjoamme sujuvan ja laadukkaan, täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn palvelun. Palvelemme pääkaupunkiseudulla sekä myös laajemmin koko Etelä-Suomen, Pohjois-Suomen, Pohjois-Savon, Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella.

Meiltä löytyy tarvittava kokemus ja osaaminen hotellien puhtaanapidosta huolehtimiseen. Hotellihuoneiden lisäksi myös yleiset tilat ja niiden siisteys vaikuttavat yleiseen asiakaskokemukseen, joten siivouksen laatuun kannattaa panostaa. Siisti ja uutta asiakasta varten huoliteltu hotellihuone on ratkaisevassa asemassa siinä, kokeeko asiakas saavansa vastinetta rahoilleen. Me huolehdimme huoneiden siisteydestä yksityiskohtia myöten; hotellihuoneen on oltava paitsi siisti, myös raikkaan tuoksuinen ja johdonmukaisesti järjestelty, niin että jokainen tavara on paikallaan.

Asiantunteva palvelu ja omistautunut henkilökunta

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, joka tarkoittaa laadukkaasti ja sujuvasti tehdyn siivouksen lisäksi myös joustavaa toimintatapaa, sekä mahdollisuutta räätälöidä palvelu täsmälleen asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi. Asiakasystävällinen palvelu ja laadukas työnjälki ovat ydinasioita kaikessa toiminnassamme.

Mikäli valikoimastamme puuttuu palvelumuoto, jolle sinulla olisi käyttöä, kerro se meille; asioilla on tapana järjestyä! Kykenemme hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta kaikki palvelumme tuotamme ja toimitamme pienen yrityksen joustavuudella. Panostamme henkilökohtaiseen ja kokonaisvaltaisesti asiakasystävälliseen palveluun – kunnianhimoinen tavoitteemme on palvella jokaista asiakastamme paremmin kuin yksikään kilpailijamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous hotellisiivouksesta!