Pyydä tarjous


Please leave this field empty. Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

Myymäläsiivous

MYYMÄLÄSIIVOUS KOKEMUKSELLA

IHP tekee ammattitaidolla myymäläsiivoukset kaikenlaisiin kohteisiin. Siisteys on yksi tärkeimmistä tekijöistä ensivaikutelmassa, jonka pohjalta asiakas tekee päätöksen liikkeestä tai kaupasta, jossa asioi. Meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja ammattitaito myymäläsiivouksen suorittamiseen laadukkaasti ja sujuvasti niin, että ympäristö pysyy jatkuvasti miellyttävänä ja edustavana. Hoidamme ammattitaidolla myös korkean hygieniatason siivoukset, kuten mahdollisten elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat pinnat, joiden puhtauden ja hygieniatason säilyttäminen on ensisijaisen tärkeää.

YKSILÖLLINEN JA JOUSTAVA PALVELU

Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja myymälätilan ominaisuuksien asettamien vaatimusten perusteella. Myymäläsiivouksella pyritään aina asiakkaan kanssa kartoitetun, sovitun puhtaustason ylläpitämiseen. Siisti ympäristö luo asiakkaille edustavan mielikuvan myymälästä ja vaikuttaa samalla positiivisesti asiakastyytyväisyyteen. Samalla myös työntekijöiden viihtyvyys ja työteho paranee.

Pidämme aina huolta siitä, että henkilökunnaltamme löytyy riittävä osaaminen ja ammattitaito suorittaa myymäläsiivous tavalla, joka johtaa kokonaiskuvassa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi avainasemassa on myös oikeanlaiset menetelmät, välineet ja puhdistusaineet, jotka valitsemme huolella kohteeseen sopiviksi.

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä Etelä-Suomessa, Pohjois-Suomessa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Jos valikoimastamme puuttuu jokin sellainen palvelumuoto, jolle yritykselläsi olisi käyttö, kerro se meille! Asioilla on tapana järjestyä. Kykenemme hoitamaan laajojakin kokonaisuuksia, mutta kaiken palvelumme tuotamme pienen yrityksen joustavuudella.