Pyydä tarjous


Please leave this field empty. Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

Porrassiivous

PORRASSIIVOUS TALOYHTIÖILLE JA KIINEISTÖILLE

IHP tekee porrassiivoukset laadukkaasti asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä palveluna alueella pääkaupunkiseutu, sekä koko Etelä-Suomessa, Pohjois-Suomessa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Porrassiivous vaikuttaa huomattavasti yleisten tilojen viihtyvyyteen, sekä tietenkin ylläpitää sovittua puhtaustasoa. Se kuinka haluttu puhtaustaso määritellään, riippuu aina asiakkaan toiveista, sekä myös tilan ominaisuuksiin ja käyttöön liittyvistä yksityiskohdista. Säännöllinen ja huolellinen siivous auttaa säilyttämään kiinteistön hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään ja sitä kautta myös säästää rahaa; kiinteistön arvo ei laske ennen aikojaan, eikä rahaa mene turhiin korjauskustannuksiin, jotka olisi voitu välttää tilojen kuntoa ylläpitävällä säännöllisellä siivouksella.

Säännöllisin väliajoin tehtävän porrassiivouksen lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös perusteellisemmat siivoukset, joiden yhteydessä voidaan esimerkiksi pestä ja vahata lattiat, puhdistaa mahdolliset tekstiilipinnat, pestä ikkunat, tehdä perusteellinen siivous saunatiloihin ja mitä tahansa kyseisessä tilassa tarvitaankaan. Viihtyvyyden ja tilojen hyvässä kunnossa säilymisen lisäksi porrassiivous myös parantaa omalta osaltaan koko kiinteistön sisäilmaa.

Joustava ja ammattitaitoinen palvelu

Keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme joustavan ja kokonaisvaltaisesti asiakasystävällisen palvelun; laadukkaasti tehdyn työn ja siistin lopputuloksen lisäksi olennaisessa osassa on myös joustava palveluasenne. Mikäli tarvitset siivouspalvelua, jota emme ennestään tarjoa, kehitämme ja toteutamme mielellämme ratkaisun myös siihen!

Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä, oli kyseessä iso tai pieni kiinteistö. Hoidamme kaikki porrassiivoukset samalla ammattitaidolla ja huolellisuudella. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous!