Pyydä tarjous


Please leave this field empty. Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

Ravintolasiivous

RAVINTOLASIIVOUS AMMATTITAIDOLLA

Ravintolasiivoukset kaikenlaisiin tiloihin laadukkaasti alan ammattilaiselta! IHP tekee ravintolasiivoukset sujuvasti ja joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan Etelä-Suomessa, Pohjois-Suomessa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Yleinen siisteys on yksi tärkeimmistä tekijöistä siinä, millaisen ensivaikutelman asiakas ravintolasta saa. Sen perusteella tehdään päätös siitä, onko ravintola vierailun arvoinen, joten siisteyteen kannaltaa panostaa paitsi pakollisten hygieniavaatimusten, myös henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyden takia.

Ravintolasiivouksessa on huomioitava erityisesti korkeammat hygieniavaatimukset; elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat pinnat on ensisijaisen tärkeää pitää puhtaana ja hygieenisenä. Keittiötilan siisteys kertoo myös todella paljon laadusta, sekä vahvistaa mielikuvaa riittävästä hygieniatasoon panostamisesta. Meiltä löytyy tarvittava ammattitaito ja kokemus myös korkeaa hygieniatasoa edellyttävien kohteiden siivoukseen.

SUJUVA PALVELU ASIAKKAAN EHDOILLA

Käytännössä ravintolasiivouksella ylläpidetään sovittua puhtaustasoa, joka määritellään aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa samalla tilan ominaisuudet ja hygieniavaatimukset huomioiden. Sen lisäksi, että siisti ympäristö antaa ravintolasta hyvän kuvan asiakkaille ja myös lisää asiakastyytyväisyyttä, se myös parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä, jolla puolestaan on positiivinen vaikutus työn tehokkuuteen.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, johon kuuluu asiansa osaava henkilökunta, sekä oikeanlaiset ja kohteeseen sopivat siivousmenetelmät, välineet, koneet ja pesuaineet. Huolehdimme jatkuvasti, että henkilökuntamme osaaminen on ajan tasalla, niin että ravintolasiivoukset suoritetaan huolellisesti alusta loppuun saakka aseptista työjärjestystä noudattaen.

Puuttuuko valikoimastamme jokin sellainen palvelumuoto, jolle sinulla olisi tarvetta? Ota yhteyttä ja kerro siitä meille – asioilla on tapana järjestyä. Tuotamme kaiken palvelumme pienen yrityksen joustavuudella, mutta pystymme kuitenkin hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ravintolasiivouksesta!