Pyydä tarjous


Please leave this field empty. Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

Toimistosiivous & Toimitilasiivous

LAADUKAS TOIMITILA- JA TOIMISTOSIIVOUS

IHP tekee toimitila- ja toimistosiivoukset joustavasti ja laadukkaasti sekä isoille, että pienille yrityksille. Meiltä onnistuu toimitila- ja toimistosiivoukset koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

ASIAKKAAN TOIVEIDEN JA TARPEIDEN MUKAISESTI

Toimistosiivous ja toimitilasiivous tehdään säännöllisesti asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Siivouksella ylläpidetään sovittua puhtaustasoa, joka on määritelty tilan käyttöön liittyvien yksityiskohtien ja asiakkaan toiveiden perusteella. Toimitila- ja toimistosiivouksen tavoitteena on varmistaa puhtaat ja raikkaat työskentelytilat asiakkaillemme.

Työpaikalla vietetään huomattavan iso osa ajasta, joten siisti ja puhdas ympäristö on oleellinen asia työssä viihtymisen kannalta. Viihtyvyyden lisäksi hygieeninen ympäristö vaikuttaa positiivisesti myös työntekijöiden terveyteen ja sitä kautta työtehoon; huolellinen ja säännöllinen siivous parantaa ja ylläpitää hyvää sisäilman laatua.

ERIKOISSIIVOUKSISTA MUIHIN OHEISPALVELUIHIN

Säännöllinen siivous ylläpitää puhtaustasoa, mutta välillä saatetaan silti tarvita perusteellisempaa siivousta. Meiltä saat myös erikoissiivoukset ja suursiivoukset asiantuntevasti tehtynä. Erikoissiivouksen aikana voidaan esimerkiksi pestä ikkunat, tekstiilipinnat ja huonekalut, sekä pestä ja vahata lattiat. Suursiivous voidaan tehdä tarpeesta riippuen joko säännöllisin väliajoin ylläpitosiivouksen tueksi, tai vaikka tarpeen vaatiessa vaikka kertaluontoisesti.

JOUSTAVA JA YKSILÖLLINEN PALVELU

Laadukkaasti tehdyn siivouksen lisäksi tarjoamme joustavan ja asiakasystävällisen palvelun, joka räätälöidään asiakkaan toiveita vastaavaksi. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Ammattitaito näkyy siinä, että vaativimmissakin erikoissiivouksissa saavutetaan paras mahdollinen lopputulos vahingoittamatta pintoja. Tämä mahdollistuu oikeanlaisten välineiden ja aineiden, sekä osaamistaan jatkuvasti päivittävän ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta.

TOIMISTOSIIVOUS KOKO SUOMEN ALUEELLA

Kun tarvitset ammattitaitoista ja kotimaista toimistosiivousta, ota yhteyttä!