Pyydä tarjous


Please leave this field empty. Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötieiojen käsittelyn.

Ylläpitosiivous yrityksille

YLLÄPITOSIIVOUS

Ylläpitosiivous on säännöllisin väliajoin tapahtuvaa siivousta, jolla ylläpidetään sovittua puhtaustasoa. Puhtaustaso määritellään yhdessä asiakkaan kanssa ja sen määrittelyssä otetaan huomioon asiakkaan toiveiden lisäksi myös tilan käyttötarkoitus ja hygieniavaatimukset. Siivous voidaan tehdään sovituin väliajoin esimerkiksi päivittäin, viikottain tai kerran kuukaudessa. Myös muunlainen aikataulu asiakkaan toiveiden mukaan onnistuu. Toteutamme yrityssiivoukset esimerkiksi paikkakunnalla Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu, sekä koko Etelä-Suomi, Pohjois-Suomi, Pohjois-Savo, Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme pyrkineet rakentamaan kattavan palvelutarjonnan, jota päivitämme aina kysynnän kasvaessa. Perinteisten siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman oheispalveluita. Tilaustasoa määritellessä otetaan huomioon hygieniavaatimukset, toimitilojen ikä ja pintamateriaalien kunto, sekä tilojen käyttötarkoitus- ja käyttöaste.

Laadukas ja joustava siivouspalvelu

Tarjoamme siivouspalvelut kaikenkokoisille yrityksille; meiltä löytyy valmiudet ja joustavuus huolehtia sekä isojen, että pienien tilojen siisteydestä. Jokainen yksittäinen siivous hoidetaan samalla huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä millainen tila tahansa. Mikäli valikoimastamme puuttuu palvelumuoto, jolle sinulla olisi käyttöä, kerro se meille; asioilla on tapana järjestyä! Kunnianhimoinen tavoitteemme on palvella jokaista asiakastamme paremmin kuin yksikään kilpailijamme.

Ylläpitosiivouksen lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös perusteellisemmat erikoissiivoukset ja suursiivoukset, joihin voi kuulua esimerkiksi ikkunoiden pesu ja lattioiden perusteellinen pesu ja vahaus, sekä tekstiilien ja kalusteiden pesu.

Kauttamme siivoukset koko paikkakunnalla Helsinki sekä muualla pääkaupunkiseudulla, Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!