Pyydä tarjous


Please leave this field empty. Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

Ylläpitosiivous yrityksille

YLLÄPITOSIIVOUS

Ylläpitosiivous on säännöllisin väliajoin tapahtuvaa siivousta, jolla ylläpidetään sovittua puhtaustasoa. Puhtaustaso määritellään yhdessä asiakkaan kanssa ja sen määrittelyssä otetaan huomioon asiakkaan toiveiden lisäksi myös tilan käyttötarkoitus ja hygieniavaatimukset. Ylläpitosiivous voidaan tehdään sovituin väliajoin esimerkiksi päivittäin, viikottain tai kerran kuukaudessa. Myös muunlainen aikataulu asiakkaan toiveiden mukaan onnistuu. Laadukas yrityssiivous onnistuu esimerkiksi paikkakunnalla Helsinki ja muualla pääkaupunkiseudulla. Toimialueenamme on koko Etelä-Suomi, Pohjois-Suomi, Pohjois-Savo, Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi.

Monipuoliset siivouspalvelut – yrityssiivous tai erikoissiivous

Tarjoamme siivouspalvelut kaikenkokoisille yrityksille; meiltä löytyy valmiudet ja joustavuus huolehtia sekä isojen, että pienien tilojen siisteydestä. Ylläpitosiivouksen lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös perusteellisemmat erikoissiivoukset ja suursiivoukset, joihin voi kuulua esimerkiksi ikkunoiden pesu ja lattioiden perusteellinen pesu ja vahaus, sekä tekstiilien ja kalusteiden pesu.

Perinteisten siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman oheispalveluita. Tilaustasoa määritellessä otetaan huomioon hygieniavaatimukset, toimitilojen ikä ja pintamateriaalien kunto, sekä tilojen käyttötarkoitus- ja käyttöaste.

Ammattitaitoinen siivous asiakasta kuunnellen

Jokainen yksittäinen siivous hoidetaan samalla huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä millainen tila tahansa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme pyrkineet rakentamaan kattavan palvelutarjonnan, jota päivitämme aina kysynnän kasvaessa. Mikäli valikoimastamme puuttuu palvelumuoto, jolle sinulla olisi käyttöä, kerro se meille; asioilla on tapana järjestyä! Kunnianhimoinen tavoitteemme on palvella jokaista asiakastamme paremmin kuin yksikään kilpailijamme.

Toimialueena Helsinki & koko muu Suomi

Kauttamme saat siivoukset niin paikkakunnalla Helsinki kuin muualla pääkaupunkiseudulla. Tämän lisäksi palvelemme muun muassa Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Meiltä onnistuu ylläpitosiivous täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kun tarvitset ammattitaitoista yrityssiivousta – ota yhteyttä!