Pyydä tarjous


Please leave this field empty. Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötieiojen käsittelyn.

Yrityssiivoukset Espoossa

SIIVOUSPALVELUT YRITYKSILLE

Ylläpitosiivous ja muut siivouspalvelut yrityksille Espoon alueella – IHP tarjoaa joustavan ja kokonaisvaltaisen palvelun! Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat siivouspalvelut, olipa kyseessä toimistosiivous, ravintolasiivous, muu toimitilasiivous tai vaikka vaativampi erikoissiivous. Laadukkaasti ja sujuvalla aikataululla tehdyn työn lisäksi saat meiltä kokonaisvaltaisen asiakasystävällisen palvelun.

Ylläpitosiivoukset kaikenlaisiin kohteisiin

Ylläpitosiivous on sovituin väliajoin tehtävä siivous, jolla ylläpidetään sovittua puhtaustasoa. Puhtaustaso määritellään aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden ja tilan käytön perusteella. Ylläpitosiivous voidaan tehdä esimerkiksi päivittäin, viikottain, kuukausittain tai muulla sovitulla aikataululla. Erikoisalaamme kuuluu toimistosiivous, ravintolasiivous, myymäläsiivous, porrassiivous, hotellisiivous, sekä sopimusasiakkaille ylläpitosiivouksen yhteydessä tarjottavat oheispalvelut.

Siivous, ikkunoiden pesu, kalusteiden pesu

Suursiivous tai erikoissiivous on paikallaan esimerkiksi silloin, kun tarvitaan ylläpitosiivousta perusteellisempaa puhdistusta. Erikoissiivous voi pitää sisällään esimerkiksi ikkunoiden pesun, lattioiden pesu ja vahauksen, sekä tekstiilipintojen ja kalusteiden pesun. Meiltä löytyy tarvittavat välineet ja osaaminen saavuttaa paras mahdollinen lopputulos pintoja vahingoittamatta.

Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme myös toimitilapalveluita. Oheispalvelumme ovat sopimusasiakkaidemme käytettävissä ja niihin lukeutuu esimerkiksi saniteettitarvikepalvelu, vaihtomattopalvelu, pesulapalvelu, kahvilatarvikepalvelu ja viherkasvihuolto.

Monipuolinen palvelukokonaisuus

IHP tarjoaa siivouspalvelut joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito auttaa löytämään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ja parhaalla mahdollisella tavalla toimivan kokonaisratkaisun. Jos nykyisestä valikoimastamme puuttuu jokin sellainen palvelumuoto jolle sinulla olisi käyttöä, kerro siitä meille – asioilla on tapana järjestyä! Pystymme hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta siitä huolimatta tuotamme palvelumme pienen yrityksen joustavuudella. Yksi kunnianhimoisista tavoitteistamme on palvella jokaista asiakastamme paremmin yhteenkään kilpailijaan verrattuna.

IHP – kokonaisvaltaiset siivouspalvelut yrityksille alueella Espoo ja koko pääkaupunkiseutu. Tämän lisäksi toteutamme siivoukset koko Etelä-Suomessa, Pohjois-Suomessa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Jätä siivous ammattilaiselle. Ota yhteyttä!