Pyydä tarjous


Please leave this field empty.

Joustavaa siivouspalvelua

YLLÄPITOSIIVOUS JA YRITYSSIIVOUS HELSINKI

IHP tarjoaa kaikki siivouspalvelut yrityksille Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti joustavan ja asiakasystävällisen palvelun.

Erikoisalaamme kuuluu toimistosiivous, myymäläsiivous, ravintolasiivous, hotellisiivous, porrassiivous, erikoissiivous, suursiivous, sekä sopimusasiakkaille ylläpitosiivouksen yhteydessä tarjottavat oheispalvelut.

Ylläpitosiivoukset

Säännöllisin väliajoin tehtävällä siivouksella ylläpidetään sovittua puhtaustasoa. Ylläpitosiivous voidaan tehdä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan päivittäin, viikottain, kuukausittain tai muulla sovitulla aikataululla. Siivouksen laajuus sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa halutusta puhtaustasosta ja tilan käyttötarkoituksesta riippuen.

Siivousta lattioiden pesusta vahaukseen

Erikoissiivoukset ja suursiivoukset tulevat ajankohtaiseksi, kun tarvitaan tilojen perusteellisempaa puhdistusta. Erikoissiivoukseen voi kuulua esimerkiksi ikkunoiden pesu, lattioiden pesu ja vahaus, sekä tekstiilipintojen puhdistus. Meiltä löytyy erikoisosaaminen erilaisten pintojen ja materiaalien perusteelliseen puhdistukseen; tärkeää on saavuttaa paras mahdollinen lopputulos vahingoittamatta pintoja.

Oheispalvelut

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme myös erilaisia oheispalveluita, jotka säästävät aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Asiat helpottuvat huomattavasti, kun saat suuremman osa-alueen toimitilapalveluista suoraan samalta palveluntarjoajalta eli meiltä IHP:llä. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi seuraavat toimitilapalvelut: saniteettitarvikepalvelu, vaihtomattopalvelu, kahvilatarvikepalvelu, pesulapalvelu, sekä viherkasvihuolto.

Kokonaisvaltainen palvelu

Räätälöimme siivouspalvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita vastaavaksi. Mikäli valikoimastamme puuttuu palvelumuoto, jolle sinulla olisi käyttöä, kerro se meille; asioilla on tapana järjestyä! Kykenemme hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta kaikki palvelumme tuotamme ja toimitamme pienen yrityksen joustavuudella. Panostamme henkilökohtaiseen ja kokonaisvaltaisesti asiakasystävälliseen palveluun – kunnianhimoinen tavoitteemme on palvella jokaista asiakastamme paremmin kuin yksikään kilpailijamme.

IHP – kokonaisvaltaiset siivouspalvelut yrityksille alueella Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu. Kauttamme siivoukset myös koko Etelä-Suomessa, Pohjois-Suomessa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Jätä siivous alan ammattilaiselle. Ota yhteyttä!